Singleliv greve

Dk sexpigerne..

Se min fisse verdens største pik

se min fisse verdens største pik

På et tidspunkt på aftenen under julefrokosten, var jeg ude at danse med Helle. Jeg havde aldrig tidligere tænkt på min søster som noget frækt, men da jeg undersøgte hendes tøj, og blandt det fandt et par trusser blev jeg vildt liderlig. Helle hylede og skreg som en stukket gris, hendes fisse snørede sig sammen om min pik, Helle stadig bare skreg, Ja, Ja, Ja samtidig med at hun fortsatte med at ride op og ned på min pik. Jeg tog et bad og var ved at dø af liderlighed. Og da hun gik meget op i modetøj og byture med veninderne var det svært for hende. Store meget store faste bryster med store stive brystvorter med en flot brun ring omkring, var nu åbenbaret for mig. Efter et halv til et helt minut, med Helles skrigende udbrud, kom det fra hende; nu er det nok, nu er det nok jeg vil have dig op i mig. For Helle er en meget flot kvinde! Jeg svævede nu på en lille lysserød sky.

Min søns forbudte: Se min fisse verdens største pik

Pikken rejste sig langsomt og voksede også i længden. Man kunne slet ikke høre noget på hendes stemme. Havde egentligt lyst til at køre den af imellem disse pragtfulde super kloder, men besluttede mig for, at det måtte blive en anden gang. Og jeg nød det virkeligt. Lod nu forsigtigt min finger begynde at glide frem og tilbage i Helles fisse, der virkede endog meget stram og meget våd. Helle sagde, at hun aldrig tidligere havde haft en pik imellem brysterne eller var blevet bollet der før, men en gang skulle jo være den første. Jeg hoppede op i sengen, og begyndte at nusse Helles vidunderlige røv.

Ekstrem: Se min fisse verdens største pik

se min fisse verdens største pik 992
Hvorfor kan jeg ikke blive gravid fri dating Swingerklub kbh thai massage øster farimagsgade
Escort chemnitz erotikgeschichten kostenlos 480
Ung kvinde søger mand ældre 20 for forholdet aalborg 235

Videos

Blonde Fingering Pussy and Blowjob Big Dick.

Mig, min: Se min fisse verdens største pik

Jeg stak tungen så langt ud som jeg kunne, og lod den forsigtigt glide hen over pikhovedet, og samle dråben. Vi lå på denne måde i måske 20 30 minutter, Helle nærmest sov og havde ikke sagt en lyd siden at hun faldt sammen ovenpå mig. Hun var ikke så høj, men meget slank. På det tidspunkt midt i trediverne, hun var kvik i hoved og i replikken, en som de fleste havde det godt med. Vi gik direkte til sagen. Pas nu på, klynker du og ligger helt stille, mens han klipper kjolen længere og længere. Hver gang jeg pressede mig i bund, havde Helle sin ene hånd fremme for at stoppe mig, så jeg ikke kom til at presse min pik for hårdt og langt op i hende. "Hold da kæft en lille pik du har!" røg det ud af hende. Hun lod bukserne falde og smed sig igen i sofaen.

0 svar på “Se min fisse verdens største pik”

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Obligatoriske felter er markeret *